Nieuws

ChristenUnie: maatregelen voor gevaarlijke bocht Elburg

Een eerder ongeluk in de bewuste bocht
De ChristenUnie in Elburg heeft in schriftelijke vragen bij de gemeente erop aangedrongen maatregelen te nemen voor de gevaarlijke bocht in de Oostendorperstraatweg. Ruim 80 auto's zijn de achtertuin van de familie Nagelhout beland in de 40 jaar dat het huis er staat. © politie Elburg
ELBURG - De ChristenUnie in Elburg heeft in schriftelijke vragen bij de gemeente erop aangedrongen maatregelen te nemen voor de gevaarlijke bocht in de Oostendorperstraatweg. Ruim 80 auto's zijn de achtertuin van de familie Nagelhout beland in de 40 jaar dat het huis er staat.
Inmiddels heeft de gemeente Elburg borden geplaatst zodat het verloop van de bocht beter zichtbaar is. Ook is er markering op de weg aangebracht. Eerder stond er alleen een bord met een adviessnelheid van 40 kilometer per uur.
'In ieder geval kan de weggebruiker nu de bocht gaan volgen. Of het voldoende is, is de vraag. We zullen het moeten monitoren', stelt fractievoorzitter Han Dickhof van de ChristenUnie zaterdag.
Heeft u opmerkingen of aanvullingen op dit bericht? Mail dan met de redactie: omroep@gld.nl. Of stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 220 543 52