NEC haalt aanvaller Randy Wolters

NIJMEGEN - NEC heeft zich versterkt met Randy Wolters.

De 28-jarige vleugelspits was al langer in beeld bij de Nijmeegse club, maar nadat hij zijn contract bij het Schotse Dundee FC liet ontbinden, sloeg NEC direct toe. Wolters kwam in Nederland uit voor FC Utrecht, Emmen, FC Den Bosch, Go Ahead Eagles en ADO Den Haag. 

Bij Go Ahead werd hij een cultheld na de promotie in 2016 bij de tumultueuze wedstrijd tegen De Graafschap. De spelers van Go Ahead werd toen op het veld aangevallen door hooligans en Wolters deelde daarbij een klap uit. Bij het promotiefeest kwam hij als de bokser Rocky op.

"Met Randy halen we opnieuw een speler binnen die perfect past in onze Bloedkuul", vindt technisch directeur Remco Oversier. "Randy is een échte explosieve linksbuiten met diepgang en een goede voorzet en beschikt daarnaast over een geweldige mentaliteit. Met zijn ervaring in zowel de Ere- als de Eerste Divisie brengt hij daarnaast meer senioriteit en balans op dat vlak in onze ploeg."

Heeft u opmerkingen of aanvullingen op dit bericht? Mail dan met de redactie: omroep@gld.nl. Of stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 220 543 52

Deel dit artikel: