Nieuws

Oorzaak dood vrouw Apeldoorn nog steeds onduidelijk

De politie kan nog geen duidelijkheid geven over de dood van een vrouw in Apeldoorn. 'We gaan uit van een misdrijf', wilde een woordvoerster vrijdag wel kwijt. © Matthijs Holtrop / Omroep Gelderland
APELDOORN - De politie kan nog geen duidelijkheid geven over de dood van een vrouw in Apeldoorn. 'We gaan uit van een misdrijf', wilde een woordvoerster vrijdag wel kwijt.
De 53-jarige vrouw van Iraanse afkomst werd vorige week woensdagavond dood aangetroffen in haar woning aan de Bronsgietersdonk.
Wat zich in of bij het huis heeft afgespeeld, is nog steeds niet duidelijk. 'Het onderzoek is volop bezig', aldus de politiewoordvoerster. Meer kon zij niet mededelen, ook niet of de politie een verdachte op het oog heeft.
Naar verluidt is het slachtoffer in de achtertuin aangetroffen. Buurtbewoners reageerden vorige week donderdag geschokt toen zij hoorden dat de bewoonster om het leven was gekomen.   

Zie ook:

Heeft u opmerkingen of aanvullingen op dit bericht? Mail dan met de redactie: omroep@gld.nl. Of stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 220 543 52