Nieuws

VIDEO: Felle brand in pand van truckrestaurateur

Aan de Energieweg in Barneveld heeft in de nacht van donderdag op vrijdag een brand gewoed bij een vrachtwagenrestauratiebedrijf. Rond 1.00 uur rukte de brandweer uit naar het pand van Truckrestauratie Onderwater. © AS Media
BARNEVELD - Aan de Energieweg in Barneveld heeft in de nacht van donderdag op vrijdag een brand gewoed bij een vrachtwagenrestauratiebedrijf. Rond 1.00 uur rukte de brandweer uit naar het pand van Truckrestauratie Onderwater.
Ter plaatse aangekomen zag de brandweer een vrachtwagen van het bedrijf in brand staan. De brand kreeg al snel de status van grote brand, mede doordat deze het dak van het pand bereikte.
De brandweer van Barneveld kreeg assistentie van de korpsen uit Voorthuizen en Kootwijkerbroek en wist snel grip te krijgen op de vlammen.
Kijk hier naar de beelden. De tekst gaat verder onder de video.
VIDEO: Felle brand in pand van truckrestaurateur
De schade aan het gebouw is aanzienlijk en de vrachtwagen moet als verloren beschouwd worden. Een tweede vrachtwagen is eveneens zwaar beschadigd geraakt. 
De brandweer kon nog geen duidelijkheid geven over de oorzaak van de brand. 
Heeft u opmerkingen of aanvullingen op dit bericht? Mail dan met de redactie: omroep@gld.nl. Of stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 220 543 52