Nieuws

Snelweg tien dagen afgesloten vanwege onderhoud

De A12 wordt meerdere dagen afgesloten tussen de knooppunten Waterberg en Grijsoord, in de richting van Utrecht. Van vrijdagavond 27 juli (21.00 uur) tot en met zondag 5 augustus (23.59 uur) is de weg volledig dicht. © ANP
ARNHEM - De A12 wordt meerdere dagen afgesloten tussen de knooppunten Waterberg en Grijsoord, in de richting van Utrecht. Van vrijdagavond 27 juli (21.00 uur) tot en met zondag 5 augustus (23.59 uur) is de weg volledig dicht.
Rijkswaterstaat voert tien dagen groot onderhoud uit op de A12/A50 tussen de knooppunten. Het asfalt wordt vervangen en er wordt gewerkt aan de viaducten. Rijkswaterstaat meldt dat verkeer rekening moet houden met 'ernstige verkeershinder' en een verminderde bereikbaarheid van de regio Arnhem.
De A12/A50 tussen Grijsoord en Waterberg in de richting Arnhem/Duitsland blijft wel open. Vanwege het vele verkeer op reguliere (werk)dagen op de A12/A50, heeft Rijkswaterstaat besloten het onderhoud tijdens de zomervakantie uit te voeren. 'Zo is de hinder hevig en de periode korter', zegt een woordvoerder.
Bekijk de reportage:
Snelweg tien dagen afgesloten vanwege onderhoud
Heeft u opmerkingen of aanvullingen op dit bericht? Mail dan met de redactie: omroep@gld.nl. Of stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 220 543 52