Nieuws

19-jarige na vijf maanden alsnog aangehouden voor woningoverval

Een 19-jarige inwoner van Herwijnen is maandagmiddag aangehouden voor een woninginbraak in het Brabantse Steenbergen. In februari werden de bewoners van een woning overvallen. Daarbij werden ze bedreigd met een mes. © Pixabay
HERWIJNEN - Een 19-jarige inwoner van Herwijnen is maandagmiddag aangehouden voor een woninginbraak in het Brabantse Steenbergen. In februari werden de bewoners van een woning overvallen. Daarbij werden ze bedreigd met een mes.
De overvallers vertrokken met een onbekend geldbedrag. De bewoners schrokken zich rot. Het gaat inmiddels naar omstandigheden redelijk met ze. 
Een 19-jarige inwoner van Werkendam werd in februari al aangehouden in deze zaak. Hij zit nog steeds vast. De inwoner van Herwijnen werd maandag in zijn woonplaats aangehouden. 
De politie sluit nog meer aanhoudingen niet uit. De man uit Herwijnen is overgebracht naar een politiecellencomplex. Hij is daar in verzekering gesteld. Deze verdachte zal in de komende dagen door rechercheurs aan de tand worden gevoeld over zijn betrokkenheid bij de overval.
Heeft u opmerkingen of aanvullingen op dit bericht? Mail dan met de redactie: omroep@gld.nl. Of stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 220 543 52