Nieuws

Neersteken van vrouw in Arnhem

We komen nog even terug op het neersteken van een vrouw op de Steenstraat in Arnhem. Dit gebeurde in de vroege ochtend van 29 juni.
ARNHEM - We komen nog even terug op het neersteken van een vrouw op de Steenstraat in Arnhem. Dit gebeurde in de vroege ochtend van 29 juni.
De politie weet meer van de route die de man heeft genomen, nadat hij de vrouw heeft neergestoken. Ze is buiten levensgevaar, maar de nasleep van de gebeurtenis valt haar erg zwaar.
Neersteken van vrouw in Arnhem
Het signalement van de dader is summier. Wat opvalt, is dat hij een opvallende manier van lopen heeft.

Verder:

  • is hij tussen 1.68 en 1.75 meter lang
  • is zijn leeftijd tussen 30 en 40 jaar
  • heeft hij zwart haar
  • droeg hij een bruine of beige jas met daaronder een wit T-shirt
  • droeg hij een tas om zijn schouders.
De politie wil graag beelden van camera's uit de omgeving. Van de man is bekend dat hij na de confrontatie de J.P. van Muijlwijkstraat overstak, de Hommelstraat inliep en vervolgens rechtsaf de Spoorstraat in.
Weet u wie de man is die vanuit 't niets de vrouw neerstak in de Steenstraat in Arnhem? Hebt u opnames gemaakt waar de man op staat? Belt u dan de politie via 0800-6070 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. Gebruik als zaaknummer 2018286575. Via deze link komt u bij het politietipformulier dat u ook kunt invullen.
Heeft u opmerkingen of aanvullingen op dit bericht? Mail dan met de redactie: omroep@gld.nl. Of stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 220 543 52