Zoon jaagt overvaller snackbar uit

ARNHEM - Een man pleegt op donderdagavond 24 mei een overval op cafetaria Kolibrie in de Arnhemse wijk Presikhaaf. De overvaller richt een pistool op de eigenaar. Op het moment van de overval zijn er geen klanten meer in de zaak. De eigenaar, zijn vrouw en zoon en een personeelslid zijn als enigen binnen.

Het is even voor 23.30 uur als de eigenaar van Kolibrie opeens in de loop van een pistool kijkt. De man tegenover hem houdt een plastic tas voor zich waar hij geld in wil hebben.

De eigenaar weet zich echter uit de voeten te maken en 112 te bellen. Als hij terug komt, is de vogel al gevlogen. Op camerabeelden in de snackbar is later te zien dat de zoon van de eigenaar de overvaller de zaak uitwerkt. 

Het signalement van de overvaller:

  • ongeveer 1.80 meter lang
  • droeg een pet onder een capuchon
  • had sjaal voor zijn mond
  • droeg een zwarte bodywarmer met daaronder een shirt of sweater met lange mouwen.
  • droeg een donkere trainingsbroek.

Hebt u tips? Bel dan met de politie op 0800-6070 of (anoniem) 0800-7000. Het digitale tipformulier van de politie invullen kan natuurlijk ook. Geef in alle gevallen het zaaknummer 2018225936 door.
 

Heeft u opmerkingen of aanvullingen op dit bericht? Mail dan met de redactie: omroep@gld.nl. Of stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 220 543 52

Meer over dit onderwerp:
Gemeente Arnhem Arnhem Bureau GLD Politie
Deel dit artikel: