Nieuws

De Graafschap wint eerste oefenwedstrijd

Anthony van den Hurk scoorde twee keer.
De Graafschap heeft zaterdag de eerste oefenwedstrijd met ruime cijfers gewonnen. De ploeg van trainer Henk de Jong won in Doetinchem met 6-1 van eersteklasser DZC'68. © Omroep Gelderland/Archief
DOETINCHEM - De Graafschap heeft zaterdag de eerste oefenwedstrijd met ruime cijfers gewonnen. De ploeg van trainer Henk de Jong won in Doetinchem met 6-1 van eersteklasser DZC'68.
Bij de Graafschap scoorden Fabian Serrarens, Lars Nieuwpoort, Delano Burgzorg, Bart Straalman en Anthony van den Hurk (2x). Tolgahan Yayla redde de eer voor DZC'68 door het enige doelpunt te maken.
Volgens De Graafschap waren een kleine duizend supporters bijeen op Sportpark Zuid.
Komend seizoen komt De Graafschap weer uit op het hoogste niveau. Tot de start van de competitie wordt er nog meer geoefend. De duels die er uit springen zijn op 24 juli in Winterswijk tegen FC Groningen. En een week later op dinsdag 31 juli in Marïenvelde tegen het Griekse Aris Thessaloniki.
Heeft u opmerkingen of aanvullingen op dit bericht? Mail dan met de redactie: omroep@gld.nl. Of stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 220 543 52