Nog geen uitsluitsel over dode vrouw in woning Apeldoorn

APELDOORN - De politie is nog volop in de weer met het onderzoek naar de dood van een vrouw in Apeldoorn. Woensdagavond troffen agenten in een hoekhuis aan de Bronsgietersdonk een dode vrouw van Iraanse afkomst aan. Het bleek om de 53-jarige bewoonster te gaan.

Wat zich woensdag heeft afgespeeld in de woning is nog steeds niet duidelijk. Naar verluidt werd het slachtoffer in de achtertuin aangetroffen. Politiewoordvoerder Sigrid Passchier geeft vrijdag te kennen dat er nog steeds onderzoek wordt verricht. Dat duurt nu al ruim anderhalve dag. In veel gevallen kan de politie na zo'n tijd al wat meer mededelen, maar daar is in deze zaak nog geen sprake van.

Woning nog verzegeld

De politie houdt nog steeds rekening met het scenario dat de vrouw door een misdrijf om het leven is gekomen. Op dit moment is de woning nog verzegeld en wordt er gesproken met buurtbewoners en familieleden, onder wie de echtgenoot van de vrouw. Pas wanneer de politie meer feiten heeft in de zaak zullen die naar buiten gebracht worden. Buurtbewoners reageerden donderdag geschokt toen zij hoorden dat de bewoonster om het leven was gekomen.   

Zie ook: Dode vrouw Apeldoorn is 53-jarige bewoonster

 

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Deel dit artikel: