Dode vrouw Apeldoorn is 53-jarige bewoonster

APELDOORN - De dode vrouw die woensdag gevonden werd in een huis in Apeldoorn is de 53-jarige bewoonster. Buurtbewoners reageerden geschokt na de vondst van het lichaam.

Samen met haar man woonde de vrouw in het hoekhuis aan de Bronsgieterdonk. Donderdag is het nog afgeschermd met hekken en een vrachtwagen van de politie. Wat er precies is gebeurd is een raadsel voor de buurt. De politie houdt rekening met een misdrijf. 

Vrijwel alle buren zijn lovend over het slachtoffer. 'Ze was zo ontzettend vriendelijk', vertelt een bewoner. De dode vrouw was van Iraanse afkomst en stond met haar man volgens een vriend midden in het leven. 

Tekst gaat verder na de video:

Camera's

Tot diep in de nacht is er door de politie in en om de woning onderzoek gedaan. Naar verluidt is het slachtoffer in de achtertuin aangetroffen. Twee buurtbewoners met een camera aan het huis is gevraagd om de beelden aan te leveren voor onderzoek. 

 

Heeft u opmerkingen of aanvullingen op dit bericht? Mail dan met de redactie: omroep@gld.nl. Of stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 220 543 52

Meer over dit onderwerp:
Gemeente Apeldoorn Apeldoorn Nieuws
Deel dit artikel: