Pand Zaltbommel maanden gesloten na vondst drugslab

ZALTBOMMEL - Een bedrijfspand aan de Veilingweg in Zaltbommel waar in april 200 liter amfetamine werd gevonden is door burgemeester Rehwinkel voor drie maanden gesloten. De politie ontdekte eerder dat er een drugslab actief was. Ook trof de politie een automatisch vuurwapen aan.

De eigenaar van het pand heeft inmiddels bericht ontvangen van de burgemeester over het besluit. Naast het bedrijfspand zijn ook bijbehorende gebouwen en een perceel gesloten.

Einde aan drugsactiviteiten

Op 16 april is het drugspand ontdekt en nu is besloten dat het gehele terrein wordt afgesloten. Burgemeester Rehwinkel wil op deze manier een einde maken aan de drugsactiviteiten vanuit het pand.

'Wij nemen deze maatregel om productie, gebruik, verstrekking en handel in drugs tegen te gaan. Het aantal panden waar de laatste tijd drugs geproduceerd of gedumpt wordt, baart mij zorgen. Om dit in de toekomst te voorkomen, sluit in het pand voor drie maanden', aldus de burgemeester.

 

Heeft u opmerkingen of aanvullingen op dit bericht? Mail dan met de redactie: omroep@gld.nl. Of stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 220 543 52

Meer over dit onderwerp:
Gemeente Zaltbommel Zaltbommel Politie Nieuws
Deel dit artikel: