Nieuws

Slachtoffer hooivork-incident zwaargewond, burenruzie liep al langer

FotoL News United
De man die dinsdagavond gestoken werd met een hooivork in Wapenveld raakte daarbij ernstig gewond. Dat meldt de politie. Het incident komt voort uit een langlopend conflict tussen de twee buren. De politie was daarvan op de hoogte.
WAPENVELD - De man die dinsdagavond gestoken werd met een hooivork in Wapenveld raakte daarbij ernstig gewond. Dat meldt de politie. Het incident komt voort uit een langlopend conflict tussen de twee buren. De politie was daarvan op de hoogte.
Dinsdagavond escaleerde het conflict tussen de mannen, beiden woonachtig aan de Eessenkamp, waarna een van hen een hooivork pakte en zijn overbuurman te lijf ging.
Tekst gaat verder onder de video.
Slachtoffer hooivork-incident zwaargewond, burenruzie liep al langer

Onrust in de wijk

Het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis en de 50-jarige belager is aangehouden. Volgens de politie trok de steekpartij de aandacht van de buurt en zorgde het voor de nodige onrust. Agenten waren in de avond aanwezig om de bewoners gerust te stellen.
De politie is gestart met een buurtonderzoek en heeft met getuigen gesproken. Wie meer kan vertellen over de ruzie en het steekincident kan contact opnemen met de politie.
Heeft u opmerkingen of aanvullingen op dit bericht? Mail dan met de redactie: omroep@gld.nl. Of stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 220 543 52