Man steekt vrouw neer in Arnhem

ARNHEM - De politie zoekt een man die een vrouw in Arnhem ernstig verwondde met een mes. Dit gebeurde vrijdagmorgen vroeg, omstreeks 3.30 uur, op de Steenstraat. Het slachtoffer is buiten levensgevaar.

Het slachtoffer is op dat moment samen met haar vriendin vanaf de Korenmarkt onderweg naar huis. Beiden worden ter hoogte van optiek Lens bedreigd door een man. Wanneer de vrouw daar wat van zegt, mishandelt de man haar en steekt haar met een mes. 

De politie beschikt over het volgende signalement van de man. Hij:

  • is tussen de 1.68 en 1.75 meter lang
  • is tussen de 30 en 40 jaar
  • heeft een fors postuur
  • heeft een lichtgetinte huidskleur
  • heeft zwart haar
  • droeg een bruine of beige jas met daaronder een wit T-shirt en een tas om zijn schouders
  • heeft 'opvallend korte benen en loopt daardoor opvallend'.

De tekst gaat verder onder de video.

Na het bekijken van de videobeelden rond de steekpartij concludeert de politie dat in de nacht van 28 op 29 juni meerdere voorbijgangers (fietsers en bestuurders van voertuigen) de man en het slachtoffer passeerden. Ze komt graag met deze mensen in contact. 

Uit beelden komt verder naar voren dat de man de Ir. J.P. van Muijlwijkstraat inloopt en vervolgens de Hommelstraat in- en daarna de Spoorstraat ingaat. De politie wil ook graag praten met aanwonenden die iets hebben gezien of die camerabeelden van de man hebben.

Tips: 0800-6070 of (Meld Misdaad Anoniem) 0800-7000. Meld daarbij het zaaknummer 2018286575. Ook kunt u gebruikmaken van het tipformulier van de politie op www.politie.nl.

Heeft u opmerkingen of aanvullingen op dit bericht? Mail dan met de redactie: omroep@gld.nl. Of stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 220 543 52

Meer over dit onderwerp:
Gemeente Arnhem Arnhem Bureau GLD
Deel dit artikel: