Nieuws

Dief slaat zijn slag in studentenhuis

In Nijmegen is op de zondag na Koningsdag ingebroken in een studentenhuis. Uit het pand ontbreken een laptop en een rugzak. De dief is een kalende man.
NIJMEGEN - In Nijmegen is op de zondag na Koningsdag ingebroken in een studentenhuis. Uit het pand ontbreken een laptop en een rugzak. De dief is een kalende man.
Op de bewakingscamera in de hal van het studentenhuis is de verdachte te zien. Hij kijkt in een kartonnen doos of er iets van zijn gading in zit.
De bewoonster ziet bij thuiskomst dat het raam van haar studentenkamer openstaat. Er zit modder op het kozijn en op de bank. De partner van de bewoonster is zijn laptop kwijt. 
De tekst gaat verder onder de video.
Dief slaat zijn slag in studentenhuis
De bewoners hebben de beelden gezien; niemand zegt de verdachte van de inbraak en de diefstal te herkennen. 
Herkent u de inbreker of hebt u andere informatie? Neemt u dan contact op met de politie via 0800-6070 of 0800-7000, in het laatste geval als u anoniem wenst te blijven. Het invullen van het digitale tipformulier (onder vermelding van zaaknummer 2018185293) kan natuurlijk ook.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!