Toestand slachtoffer zorgwekkend na mishandeling

TIEL - In het centrum van Tiel is een man zwaar mishandeld. Dit gebeurde vorige week vrijdagmiddag. Het slachtoffer werd op zijn hoofd geslagen. Zijn toestand is zorgwekkend.

Twee jonge mannen molesteren hun slachtoffer bij de Albert Heijn aan het Molenstraatje in Tiel. Daarna gaan ze er vandoor in de richting van het station. 

Er komt een traumahelikopter op het gebeurde af. Het slachtoffer ligt sindsdien in zorgwekkende toestand in het ziekenhuis.

De tekst gaat verder onder de video.

Over het waarom van de mishandeling is nog veel onduidelijk, vandaar dat de politie het publiek om hulp vraagt.

Verdachte meldt zich

De politie zoekt twee mannen. Van een van hen is bekend dat hij een pet droeg, een wit T-shirt en een trainingsbroek van (vermoedelijk) FC Barcelona. Verder draagt hij witte slippers.

Bij de politie meldde zich een man die aanvankelijk verdachte was. Uit verhoor stelt de politie vast dat deze man niet verder verdachte is.

Voor informatie over deze zaak kunt u als zaaknummer 2018287614 gebruiken. Bellen kan naar 0800-6070 of 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem). U kunt ook het digitale tipformulier van de politie gebruiken. 

 

Heeft u opmerkingen of aanvullingen op dit bericht? Mail dan met de redactie: omroep@gld.nl. Of stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 220 543 52

Meer over dit onderwerp:
Gemeente Tiel Tiel Bureau GLD
Deel dit artikel: