Nieuws

Brandweer: blijf weg bij een brand!

De brandweer in Beekbergen hekelt mensen die zondagavond, in sommige gevallen met hun kinderen, het bos ingingen om te kijken bij een bosbrand.
BEEKBERGEN - De brandweer in Beekbergen hekelt mensen die zondagavond, in sommige gevallen met hun kinderen, het bos ingingen om te kijken bij een bosbrand.
De brandweer hoopt dat mensen beseffen dat een brand echt gevaarlijk is: 'Wij willen als brandweerman/vrouw er niet aan denken wat er kan gebeuren als een natuurbrand echt om zich heen grijpt of er een ramptoerist onder een hulpverleningsvoertuig terecht komt.'  Zo staat te lezen op de Facebookpagina van de brandweer Beekbergen. 
Ook had de brandweer bij het blussen last van de 'ramptoeristen'. De brandweer vraagt om meer ruimte: 'Laat de hulpdiensten hun werk doen en ga vooral het gevaar zelf NIET opzoeken of in de weg staan met de auto, fiets of ander vervoersmiddel!!', schrijft de brandweer. 
De brand was uiteindelijk snel geblust. 
Heeft u opmerkingen of aanvullingen op dit bericht? Mail dan met de redactie: omroep@gld.nl. Of stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 220 543 52