Inzittenden rennen gewond weg na zwaar ongeval, een persoon in levensgevaar

DIDAM - Drie inzittenden zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag weggerend na een zwaar ongeval bij de afrit van de A12 bij Zevenaar. Ze werden later door de politie gewond aangetroffen in een weiland, een stuk verderop.

Een politiewoordvoerder kon zaterdagmiddag nog maar beperkt informatie geven over het ongeval. De auto kwam met hoge snelheid aanrijden toen het voertuig uit de bocht vloog. Waarom de drie inzittenden daarna zijn weggerend van de plaats van het ongeval wist de politie nog niet. Eén van de drie inzittenden is levensbedreigend gewond geraakt bij het ongeval. Het gaat om een 39-jarige man. 

De twee andere slachtoffers zijn een jongen van 15 jaar en een jongen van 17 jaar, zij liepen ook verwondingen op, maar zijn buiten levensgevaar. Waar de drie slachtoffers wonen, kan de politie nog niet vertellen.

De tekst gaat verder onder de video.

Het ongeval vond rond 02.15 uur plaats. Hulpdiensten rukten met meerdere ambulances en een traumahelikopter uit. Er wordt onderzocht hoe het ongeluk plaats heeft kunnen vinden.

Heeft u opmerkingen of aanvullingen op dit bericht? Mail dan met de redactie: omroep@gld.nl. Of stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 220 543 52

Deel dit artikel: