Nieuws

Ongevallen veroorzaakten drukte A12 en A50

Ongeval A12
Op de A12 bij Arnhem is vrijdagmiddag een flinke file ontstaan doordat vier auto's en een vrachtwagen op elkaar zijn gebotst. Rond 16.15 was de A50 dicht tussen Ravenstein en Arnhem door een ongeluk. Ook op andere wegen rondom Arnhem was het erg druk. Rond 17.30 uur was de grootste drukte weer verdwenen. © Jean-Marc Regelink/Persbureau Heitink
ARNHEM - Op de A12 bij Arnhem is vrijdagmiddag een flinke file ontstaan doordat vier auto's en een vrachtwagen op elkaar zijn gebotst. Rond 16.15 was de A50 dicht tussen Ravenstein en Arnhem door een ongeluk. Ook op andere wegen rondom Arnhem was het erg druk. Rond 17.30 uur was de grootste drukte weer verdwenen.
Vlakbij knooppunt Grijsoord kwamen de voertuigen door een nog onbekende oorzaak met elkaar in botsing. De auto's raakten zodanig beschadigd dat de wagens moesten worden afgesleept.
Er was één rijstrook afgesloten in de richting van Utrecht. Het is niet duidelijk of er gewonden zijn gevallen.
Ook op de A50 stond in beide richtingen een lange file. De weg was dicht bij Ravenstein en dat zorgde voor veel vertraging.
Heeft u opmerkingen of aanvullingen op dit bericht? Mail dan met de redactie: omroep@gld.nl. Of stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 220 543 52