Vrouw ernstig gewond na 'messteek uit het niets' in Arnhem

ARNHEM - De persoon die in de nacht van donderdag op vrijdag werd neergestoken in het centrum van Arnhem, is een 26-jarige vrouw uit die stad. De politie laat weten dat er inmiddels meer bekend is over de toedracht van de steekpartij.

Rond 3.30 uur rukten de hulpdiensten uit nadat zij een melding kregen van een onwelwording in het centrum van Arnhem. Eenmaal aangekomen op de Steenstraat vonden zij een vrouw die om onduidelijke redenen was neergestoken. Naar nu blijkt was de vrouw samen met een andere vrouw onderweg naar huis. Zij werden lastiggevallen door een man die zij niet kenden en die hen uitschold. Uit het niets trok de man vervolgens een mes en stak daarmee de 26-jarige Arnhemse.

Dader gevlucht

De vrouw raakte ernstig gewond door de steek en werd per ambulance vervoer naar het ziekenhuis. De dader vluchtte richting de Van Muijlwijkstraat. Hij is tussen de 30 en 40 jaar, is vermoedelijk van Turkse of Marokkaanse komaf en heeft zwart haar. Hij droeg tijdens het steekincident een bruine of beige jas en heeft volgens het signalement dat de politie verspreidt 'opvallend korte benen'.

De politie zoekt ook nog naar het mes dat de man gebruikte. Wie meer weet over het incident in de Steenstraat kan contact opnemen met de politie

Heeft u opmerkingen of aanvullingen op dit bericht? Mail dan met de redactie: omroep@gld.nl. Of stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 220 543 52

Meer over dit onderwerp:
Gemeente Arnhem Arnhem Nieuws
Deel dit artikel: