Nieuws

Tiener opgepakt voor zware mishandeling tijdens oud en nieuw

De politie heeft een 19-jarige man uit Bemmel aangehouden. Hij wordt verdacht van ernstige mishandeling van een 49-jarige man uit Haalderen tijdens de nieuwjaarsnacht. © Jeffrey Slendebroek/Persbureau-Heitink
BEMMEL - De politie heeft een 19-jarige man uit Bemmel aangehouden. Hij wordt verdacht van ernstige mishandeling van een 49-jarige man uit Haalderen tijdens de nieuwjaarsnacht.
De man werd rond 02.00 uur in de nacht op de Van Nispenlaan in Bemmel door drie mannen in elkaar geslagen, nadat hij een opmerking had gemaakt over vuurwerk.
Het vuurwerk werd in de richting van zijn gezin gegooid. Het slachtoffer werd daarbij zo hard op zijn hoofd geslagen, dat hij buiten bewustzijn raakte. De man werd onder meer met hoofdletsel afgevoerd naar het ziekenhuis.

Grote impact op het gezin

Volgens de politie heeft de man nog altijd last van de gevolgen van de mishandeling en is de impact voor het hele gezin erg groot geweest. De mishandeling zorgde in de omgeving voor grote verontwaardiging.
Begin maart werd er ook al een 22-jarige verdachte in dezelfde zaak aangehouden. Deze man wordt ook verdacht van een woningoverval aan de Flierenhofstraat in Bemmel in augustus vorig jaar. Bij die overval raakte een 36-jarige bewoner gewond.
Heeft u opmerkingen of aanvullingen op dit bericht? Mail dan met de redactie: omroep@gld.nl. Of stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 220 543 52