Finalisten Dorpshuis van het Jaar 2018 bekend

ARNHEM - De zes finalisten van het programma Dorpshuis van het Jaar zijn bekend gemaakt.

De  jury heeft de aanmeldingen beoordeeld en de volgende zes finalisten geselecteerd: THUIS Wageningen, Wijkplaats BUUR in Nijmegen, Den Diek in Lichtenvoorde, Dorpshuis Kulturhus De Borg in Babberich, Dorpshuus in Varsselder-Veldhunten en Buurthuis De Meerpaal in Ede.

Zij hebben elk al 750 euro gewonnen en gaan door naar de volgende ronde. Het winnende dorps- of buurthuis krijgt bovenop de 750 euro nog 3000 euro én de titel Dorpshuis van het Jaar 2018.

In de winter op TV Gelderland

Angelique Krüger zal op TV Gelderland verslag doen van de wedstrijd en gaat langs bij de zes genomineerden. Via acht afleveringen, die van 20 oktober tot en met 8 december worden uitgezonden, kunt u de wedstrijd op de voet volgen. 

De tekst gaat verder onder de video.

De verkiezing Dorpshuis van het Jaar is een initiatief van de Leefbaarheidsalliantie Gelderland, Omroep Gelderland en de provincie Gelderland. De Leefbaarheidsalliantie werkt aan een grotere leefbaarheid in Gelderland samen met de mensen waar het om gaat.

De Leefbaarheidsalliantie bestaat uit Spectrum partner met elan, Plattelands Jongeren Gelderland, Vereniging Dorpshuizen en Kleine Kernen Gelderland en Zorgbelang Gelderland.

Heeft u opmerkingen of aanvullingen op dit bericht? Mail dan met de redactie: omroep@gld.nl. Of stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 220 543 52

Meer over dit onderwerp:
Nieuws
Deel dit artikel: