Na twee decennia Beregoed in andere handen

NUNSPEET - Beregoed in Nunspeet krijgt andere eigenaren. Het geliefde restaurant is op 1 november 1997 gestart door Hennie van Steenbrugge met wijlen haar man Hans Foppen.

In 2014 is Hennie hertrouwd met Alex van Steenbrugge en is ook hij zich gaan inwerken binnen het bedrijf.

Enige tijd geleden is echter het moment gekomen dat Hennie en Alex beseften dat het voor hun mooi geweest is. Ze laten de goedlopende zaak achter in nieuwe handen, om zelf meer te kunnen genieten van meer vrije tijd en uiteraard de kleinkinderen.

Jan Geurts en Ingrid Spanhaak kregen via hun dochter, die werkzaam is in de bediening van Beregoed, te horen over de plannen van Alex en Hennie. “Hoewel we geen horeca-ervaring hebben, waren we vastbesloten om Beregoed over te nemen. We komen beiden uit een hele andere ‘tak van sport’ als voorman en assistent-voorman bij de Struik conserven, maar hebben al jaren een droom om een horecagelegenheid voor onszelf te beginnen”. Het wordt wederom een familiebedrijf, waarbij alle drie de kinderen een rol gaan spelen. Of het stel ook aanpassingen gaat doen? “Alleen de sluitingstijd wordt verruimd, verder blijft alles hetzelfde”, aldus Ingrid. De officiële overdracht is op 2 juli aanstaande.

Meer over dit onderwerp:
RTV Nunspeet Nunspeet Nieuws
Deel dit artikel: