Nieuws

Talent Romeny verlengt bij NEC

Ole Romeny
NEC heeft het contract met Ole Romeny opengebroken en verlengd. De aanvaller staat nu tot 2022 onder contract bij de Nijmeegse voetbalclub. © NEC
NIJMEGEN - NEC heeft het contract met Ole Romeny opengebroken en verlengd. De aanvaller staat nu tot 2022 onder contract bij de Nijmeegse voetbalclub.
Romeny, die woensdag 18 werd, tekende in februari zijn eerste profcontract. In de tweede seizoenshelft kwam hij in zes officiële wedstrijden in actie. Daarin scoorde hij een keer en gaf hij twee assists.

'Stormachtig ontwikkeld'

'Ole heeft zich op alle vlakken stormachtig ontwikkeld en met zijn goede spel en houding op de training echt zijn vaste plaats in onze eerste selectie afgedwongen', stelt technisch directeur Remco Oversier. 'Bij zijn nieuwe status hoort ook een nieuw contract. Wat goed is komt snel en dat is in het geval van Ole zeker van toepassing.'

'Ruim baan'

'Met de energie die hij in zijn spel legt, zijn diepgang en zijn doelgerichtheid van handelen, beschikt hij over alle facetten die passen bij onze club. De komende jaren krijgt hij dan ook ruim baan om zich verder te ontwikkelen bij NEC', aldus Oversier.