Nieuws

A12 weer vrij na ongeluk met vrachtwagen

Een vrachtwagen is vrijdagmiddag in de buurt van knooppunt Grijsoord door de vangrail gegaan. Daardoor stond het verkeer enige tijd flink vast op de A12 en A50. Voor zover bekend raakte bij het ongeval niemand gewond. © Roland Heitink
ARNHEM - Een vrachtwagen is vrijdagmiddag in de buurt van knooppunt Grijsoord door de vangrail gegaan. Daardoor stond het verkeer enige tijd flink vast op de A12 en A50. Voor zover bekend raakte bij het ongeval niemand gewond.
Op de A12 tussen knooppunt Grijsoord en Arnhem-Noord waren twee rijstroken afgesloten. Vanwege hetzelfde ongeval was de A12 Arnhem-Utrecht de linkerrijstrook dicht.
Op de snelweg ontstonden in beide richtingen kilometerslange files. Ook het verkeer op de A50 liep in beide richtingen flink vast. Er dreigde zelfs een verkeersinfarct rond Arnhem.
Even na 15.00 uur ging de A12 weer helemaal open. Toch stonden er rond 15.30 uur nog steeds enorme files op de A12 en A50. Op de A50 tussen de knooppunten Valburg en Waterberg liep de file op tot 11 kilometer, met een vertraging van meer dan een uur.
Heeft u opmerkingen of aanvullingen op dit bericht? Mail dan met de redactie: omroep@gld.nl. Of stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 220 543 52