Nieuws

Precies op tijd voor de vakantie; eerste editie van Evert, het Groot Veluwe Vakantiedoeboek is uit

Het is misschien wel de mooiste regio van Nederland om op vakantie te gaan: de Veluwe. Maar mocht je nog twijfelen om er met je kinderen naartoe te gaan, vrijdag is de eerste editie gepresenteerd van 'Evert, het Groot Veluwe Vakantiedoeboek'.
VELP - Het is misschien wel de mooiste regio van Nederland om op vakantie te gaan: de Veluwe. Maar mocht je nog twijfelen om er met je kinderen naartoe te gaan, vrijdag is de eerste editie gepresenteerd van 'Evert, het Groot Veluwe Vakantiedoeboek'.
Het boek is 144 bladzijdes dik en gevuld met allerlei puzzels en spellen rond Evert, een wild zwijn dat symbool staat voor de Veluwe. Met het doeboek kunnen kinderen de Veluwe ontdekken door er van alles te doen. 

Prijsvraag

De bedenkers van de Evert liepen al 20 jaar rond met het idee. Maar het werd uiteindelijk werkelijkheid door met een prijsvraag een startbudget te winnen. Het vakantiedoeboek is een van de 10 winnaars die vorig jaar werden geselecteerd door de jury van prijsvraag De Veluwe. Daarmee verdienden de makers 1000 euro startgeld.  
Vandaag worden de eerste exemplaren van de Evert uitgereikt aan Veluwse scholieren. Het vakantiedoeboek heeft een oplage van 8000 exemplaren. 
Voorpagina van Evert:
Heeft u opmerkingen of aanvullingen op dit bericht? Mail dan met de redactie: omroep@gld.nl. Of stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 220 543 52