Nieuws

Eerste tentoonstelling De Bastei: verhalen van 12 Nijmegenaren

In de eerste expositie in het nieuwe Nijmeegse museum De Bastei staan twaalf prominente Nijmegenaren centraal. Aan de hand van foto's, video's en voorwerpen vertellen de deelnemers hun verhaal. © De Bastei
NIJMEGEN - In de eerste expositie in het nieuwe Nijmeegse museum De Bastei staan twaalf prominente Nijmegenaren centraal. Aan de hand van foto's, video's en voorwerpen vertellen de deelnemers hun verhaal.
Deze bekende Nijmegenaren lieten zich inspireren door de stad, de rivier en de natuur, maar ieder op zijn eigen manier waardoor volgens de samenstellers een veelzijdig beeld van Nijmegen ontstaat.
Aan de openingstentoonstelling Nijmeegse Meesters doen mee: Dries van Agt, Frouke Arns, Hubert Bruls, Sinan Can, Pieter Derks, Bo van de Graaf, Maria Hopman, Rob Jaspers, Susan Krumins, Steffie van den Oord, Ronnie Ruysdael en Bernhard van Welzenes.
De tentoonstelling is te zien tot en met zondag 2 september. 
Heeft u opmerkingen of aanvullingen op dit bericht? Mail dan met de redactie: omroep@gld.nl. Of stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 220 543 52