Nieuws

Weer treinen tussen Putten en Harderwijk

Door een kortsluiting aan een verbindingspunt op het spoor bij Putten is donderdag het spoor in brand gevlogen. Dat is te zien op een filmpje van officier van dienst Hans, die werkt voor spoorbeheerder ProRail. Inmiddels rijden de treinen weer. © OvD_Rail Hans
ERMELO - Door een kortsluiting aan een verbindingspunt op het spoor bij Putten is donderdag het spoor in brand gevlogen. Dat is te zien op een filmpje van officier van dienst Hans, die werkt voor spoorbeheerder ProRail. Inmiddels rijden de treinen weer.
Vlakbij station Putten was kortsluiting ontstaan in een elektronische verbinding, daardoor was er slechts beperkt treinverkeer mogelijk tussen Putten en Harderwijk. Monteurs hebben het probleem te verhelpen.
De NS verwachtte dat de treinen pas om 19.00 uur weer volledig volgens schema zouden rijden, maar even na vijven was de storing voorbij. 
Heeft u opmerkingen of aanvullingen op dit bericht? Mail dan met de redactie: omroep@gld.nl. Of stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 220 543 52