Nieuws

Derde aanhouding voor gewelddadige woningoverval in Bemmel

Archieffoto
In het onderzoek naar de gewelddadige woningoverval aan de Flierenhofstraat in Bemmel, vorig jaar augustus, heeft de politie een derde verdachte aangehouden. Het gaat om een 22-jarige man uit Gendt.
BEMMEL - In het onderzoek naar de gewelddadige woningoverval aan de Flierenhofstraat in Bemmel, vorig jaar augustus, heeft de politie een derde verdachte aangehouden. Het gaat om een 22-jarige man uit Gendt.
Twee mannen drongen 's nachts een huis binnen en mishandelden de 36-jarige bewoner. Die raakte daarbij gewond. Het duo ging er uiteindelijk zonder buit vandoor.
In het onderzoek werden begin maart al een 22-jarige man en een 24-jarige vrouw uit Bemmel aangehouden. Zij zitten nog vast op verdenking van betrokkenheid bij de overval.
De Bemmelaar wordt ook verdacht van een mishandeling in de nieuwjaarsnacht in zijn woonplaats. Het 49-jarige slachtoffer uit Haalderen werd door drie mannen in elkaar geslagen toen hij met zijn gezin over de Van Nispenlaan liep.
Heeft u opmerkingen of aanvullingen op dit bericht? Mail dan met de redactie: omroep@gld.nl. Of stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 220 543 52