Nieuws

De Graafschap ziet publiekslieveling verkassen naar België

Tarik Tissoudali vervolgt zijn loopbaan bij Beerschot-Wilrijk in België. De 25-jarige aanvaller kwam vorig seizoen op huurbasis uit voor De Graafschap, waar hij in de smaak viel en uitgroeide tot één van de publiekslievelingen. © Wil Kuijpers
DOETINCHEM - Tarik Tissoudali vervolgt zijn loopbaan bij Beerschot-Wilrijk in België. De 25-jarige aanvaller kwam vorig seizoen op huurbasis uit voor De Graafschap, waar hij in de smaak viel en uitgroeide tot één van de publiekslievelingen.
Tissoudali stapte in 2016 over van Telstar naar het Franse Le Havre. Eind januari leende die club hem voor de rest van dit seizoen uit aan De Graafschap. Met negen doelpunten in zestien wedstrijden deed de aanvaller het uitstekend in Doetinchem.
Mede dankzij zijn productiviteit wist De Graafschap te promoveren. Aan het einde van de vierde periode riepen de supporters in de eerste divisie hem zelfs uit tot beste speler. Daarvoor kreeg Tissoudali de Bronzen Stier uitgereikt.
Er was de nodige interesse voor de aanvaller, die er nu voor kiest om in België verder te gaan. Hij is de achtste aanwinst voor Beerschot-Wilrijk, dat in het nieuwe seizoen gecoacht wordt door Stijn Vreven. Die werkte afgelopen seizoen nog bij NAC Breda in de eredivisie. 
Heeft u opmerkingen of aanvullingen op dit bericht? Mail dan met de redactie: omroep@gld.nl. Of stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 220 543 52