Nieuws

Vrachtwagen Barnevelds bedrijf betrokken bij dodelijk ongeval op A1

Een vrachtwagen van het Barneveldse transportbedrijf Van Reenen is dinsdagochtend betrokken geraakt bij een dodelijk ongeval op de A1 bij Holten. © News United / Jan Willem Klein Horstman
HOLTEN - Een vrachtwagen van het Barneveldse transportbedrijf Van Reenen is dinsdagochtend betrokken geraakt bij een dodelijk ongeval op de A1 bij Holten.
Het ongeluk gebeurde in de richting van Apeldoorn. Voor zover bekend waren er twee vrachtwagens en een busje bij betrokken. Volgens de politie is er een dode gevallen. Twee andere inzittenden raakten gewond. Ze zijn met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.
Of de vrachtwagenchauffeur van het Barneveldse transportbedrijf tot de slachtoffers behoort, is nog niet bekend. Van Reenen is op de hoogte van het ongeval, maar wil er nog niks over zeggen.

Snelweg tot 15.00 uur afgesloten

Vanwege onderzoek en bergingswerkzaamheden is de snelweg volledig afgesloten. De ANWB verwacht dat dit tot 15.00 uur duurt.
Voor de plek van het ongeval staat een lange file. Ter hoogte van knooppunt Azelo wordt het verkeer richting Apeldoorn omgeleid via de A35/N35, A28 en de A50. Het verkeer richting Arnhem kan het beste omrijden via de A35, N18/A18 en de A12.
Heeft u opmerkingen of aanvullingen op dit bericht? Mail dan met de redactie: omroep@gld.nl. Of stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 220 543 52