Nieuws

Straatroof in Nijmegen; slachtoffer breekt heup

NIJMEGEN - We komen terug op een straatroof in Nijmegen op 25 april. Omstreeks 17.10 uur was een 76-jarige vrouw daarvan het slachtoffer. De vrouw raakte haar handtas bij die roof kwijt en kwam te vallen, waarbij ze onder meer een heup brak. Ook raakte ze gewond aan haar gezicht.
Uit politie-onderzoek is duidelijk geworden dat de vrouw, voordat ze wordt beroofd, is achtervolgd door een fietser. 
De vrouw heeft nog naar hem geschreeuwd.
De overvaller pint bij een cafetaria aan de Willemsweg en wil ook pinnen bij het Centraal Station. Dat doet de man zo opvallend dat omstanders stationpersoneel waarschuwen. Daarvan schrikt de man zo dat hij er vandoor gaat. Een NS-medewerker probeert de pinner tegen te houden, maar dat mislukt. 

Pinpas blijft zitten

De pinpas blijft achter in de pinautomaat. Achteraf blijkt dat van de rekening van het slachtoffer toch een paar honderd euro weg is. De dader droeg een zwarte broek met witte strepen. 
Wie herkent deze man, diens kleding of kan iets over deze zaak vertellen? U kunt bellen: 0800-6070 of (Meld Misdaad Anoniem) 0800-7000.  
U kunt ook op het internet het tipformulier van de politie invullen. Vergeet in alle gevallen daarbij niet het zaaknummer: 2018179114.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!