Nieuws

Huis beschoten; vermeende daders klemgereden op A2

Na de beschieting van een woning in Eindhoven heeft de politie in Gelderland twee verdachten aangehouden. Dat gebeurde op de A2 ter hoogte van Beesd, waar de mannen in de nacht van zondag op maandag werden klemgereden. © Jos Verkuilen
BEESD - Na de beschieting van een woning in Eindhoven heeft de politie in Gelderland twee verdachten aangehouden. Dat gebeurde op de A2 ter hoogte van Beesd, waar de mannen in de nacht van zondag op maandag werden klemgereden.
De woning in Eindhoven werd die nacht rond 03.00 uur onder vuur genomen. De gevel raakte daardoor beschadigd en ook sneuvelde een ruit.
Omroep Brabant was maandagochtend bij de woning (tekst gaat verder onder de video):

'Mitrailleurschoten'

Volgens omwonenden leek het alsof iemand met een mitrailleur schoot, meldt Omroep Brabant. Bij het huis lagen meerdere hulzen.
In de auto van de verdachten vonden agenten een vuurwapen. Dat is in beslag genomen. De politie Oost-Brabant doet onderzoek naar de schietpartij. Voor zover bekend zijn er geen gewonden gevallen.
Heeft u opmerkingen of aanvullingen op dit bericht? Mail dan met de redactie: omroep@gld.nl. Of stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 220 543 52