Nieuws

VIDEO: vechtpartijen ontsieren twee voetbalwedstrijden

Bij een vechtpartij in Apeldoorn bij de voetbalwedstrijd van ZVV '56 tegen de Deventer voetbalclub VV IJsselstreek is een verdachte aangehouden. Dat meldt onder meer RTV Oost. Ook in Ugchelen ging het mis. © RTV Oost
APELDOORN - Bij een vechtpartij in Apeldoorn bij de voetbalwedstrijd van ZVV '56 tegen de Deventer voetbalclub VV IJsselstreek is een verdachte aangehouden. Dat meldt onder meer RTV Oost. Ook in Ugchelen ging het mis.
De clubs speelden tegen elkaar in de strijd om promotie en degradatie. De politie rukte met een helikopter, honden en meerdere auto's uit naar het voetbalveld. Daar was het na het politie-ingrijpen weer rustig.
Op beelden is te zien dat de wedstrijd ontspoort na een overtreding van een speler van IJsselstreek.
Beelden van de vechtpartij:
VIDEO: vechtpartijen ontsieren twee voetbalwedstrijden
De wedstrijd werd overigens na verlenging gewonnen (6-5) door de ploeg uit Apeldoorn.

Ook matpartij in Ugchelen

Even verderop, in Ugchelen, was ook een vechtpartij bij de wedstrijd Albatross tegen Turkse Kracht uit Deventer (1-2). Volgens een omstander sloeg de vlam na de wedstrijd in de pan. Turkse Kracht vierde de overwinning op Albatross en dit gebeurde met een Turkse vlag.
Er zouden vier mensen lichtgewond zijn geraakt, een van hen ging op eigen houtje naar het ziekenhuis.
Bekijk hier beelden van de vechtpartij:
VIDEO: vechtpartijen ontsieren twee voetbalwedstrijden
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!