Nieuws

Twee gewonden na ongeluk met parazeiler in jachthaven Tolkamer

Twee Duitsers zijn vrijdagavond even voor 21.30 uur gewond geraakt bij een ongeluk met een parazeiler in jachthaven de Bijland in Tolkamer. © Jordi Deckert
TOLKAMER - Twee Duitsers zijn vrijdagavond even voor 21.30 uur gewond geraakt bij een ongeluk met een parazeiler in jachthaven de Bijland in Tolkamer.
Volgens de politie ging er iets mis toen een persoon die aan een parachute achter een boot hing, wilde opstijgen. Daardoor kwam de parachute weer naar beneden. De parazeiler kwam boven het land terecht en raakte daar een toeschouwer, een aantal auto's en een camper.
Er kwamen veel hulpdiensten ter plaatse. Zowel de Duitse Notarzt als een Nederlandse traumahelikopter boden hulp, ook was er brandweer en politie aanwezig. Beide slachtoffers zijn naar het ziekenhuis gebracht maar hun verwondingen lijken mee te vallen, zegt een woordvoerder van de politie.
Heeft u opmerkingen of aanvullingen op dit bericht? Mail dan met de redactie: omroep@gld.nl. Of stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 220 543 52