Nieuws

Björn van der Doelen: 'Dit zijn toch geen worstenbroodjes?'

Björn van der Doelen is niet alleen artiest, maar ook bezoeker van Mañana Mañana. De oud-voetballer beloofde vorige editie dat hij dit jaar vier dagen lang op de camping zou bivakkeren. Een rondje camping leert dat de Brabander zijn woorden na is gekomen. © REGIO8
VORDEN - Björn van der Doelen is niet alleen artiest, maar ook bezoeker van Mañana Mañana. De oud-voetballer beloofde vorige editie dat hij dit jaar vier dagen lang op de camping zou bivakkeren. Een rondje camping leert dat de Brabander zijn woorden na is gekomen.
Van der Doelen heeft echter direct een verbeterpunt voor de organisatie van Mañana Mañana. Frikandellenbroodjes zijn volgens hem geen worstenbroodjes.
'Dit is een worstje en iets van een broodje, maar dit is geen worstenbroodje. Ik zal Gijs (Jolink, red.) nog wel even vertellen hoe worstenbroodjes er precies uitzien en waar ze te verkrijgen zijn', zegt de oud-voetballer van onder meer NEC met een knipoog. 
De tekst gaat verder onder de reportage.
REGIO8 en Optimaal FM doen het hele weekend verslag van Mañana Mañana in Vorden. Optimaal FM zendt vrijdag, zaterdag en zondag live uit vanaf het festivalterrein. Op televisie bij REGIO8 is maandagavond een uitgebreid sfeerverslag te zien.