Politie zoekt gemaskerd duo dat rondhing bij pinautomaat Beneden-Leeuwen

BENEDEN-LEEUWEN - De politie zoekt mensen die in de nacht van woensdag op donderdag twee gemaskerde mannen hebben gezien die zich ophielden bij de pinautomaat bij supermarkt Jumbo in Beneden-Leeuwen.

Rond 03.00 uur rukte de politie uit, nadat er een verdachte situatie was gemeld bij de winkel aan de Nijverheidsstraat. In de uren die volgden deed de technische recherche onderzoek. Inmiddels weet de politie dat het duo maskers droeg en dat ze wegreden op een scooter of motor. 

Tips welkom

De pinautomaat werd niet beschadigd of gekraakt en ook de winkel vertoonde geen sporen van braak. De Jumbo in Beneden-Leeuwen opende om 08.00 uur ook gewoon voor het publiek.

Toch wil de politie graag weten wie de mannen zijn die in het holst van de nacht bij de pinautomaat stonden. Ze droegen allebei een blauwe overall en hun gezicht was bedekt met een masker. Mogelijk hadden ze en breekvoorwerp bij zich. Wie meer weet, kan contact leggen met de politie. 

Zie ook: 

Heeft u opmerkingen of aanvullingen op dit bericht? Mail dan met de redactie: omroep@gld.nl. Of stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 220 543 52

Meer over dit onderwerp:
Gemeente West Maas en Waal
Deel dit artikel: