Politie onderzoekt pinautomaat bij Jumbo Beneden-Leeuwen

BENEDEN-LEEUWEN - De politie heeft in de nacht van woensdag op donderdag onderzoek gedaan bij supermarkt Jumbo in Beneden-Leeuwen. Rond 03.10 uur rukte de politie uit voor een verdachte situatie bij de winkel aan de Nijverheidsstraat. In de uren die volgden deed de technische recherche onderzoek.

Omstreeks 07.00 uur was de politie weer vertrokken. De politie deed onderzoek bij de buitengevel van de Jumbo-vestiging in Beneden-Leeuwen waar een pinautomaat in zit. Of die is geprobeerd te kraken is nog niet duidelijk.

De manager van de supermarkt geeft telefonisch aan dat er geen sporen van braak zijn aan de buitenkant of binnen in de supermarkt en dat er niets ontbreekt in de winkel. De camerabeelden van de winkel zijn nog niet bekeken, dat gaat in overleg met het hoofdkantoor. 

De manager laat weten dat Jumbo deze donderdag gewoon geopend is. Vanaf 08.00 uur zijn de klanten welkom. De politie is nog niet bereikbaar voor commentaar.

Heeft u opmerkingen of aanvullingen op dit bericht? Mail dan met de redactie: omroep@gld.nl. Of stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 220 543 52

Meer over dit onderwerp:
Gemeente West Maas en Waal Politie
Deel dit artikel: