Vitesse weer naar Oostenrijk op trainingskamp

ARNHEM - Spelers en staf van Vitesse gaan ter voorbereiding van het voetbalseizoen weer naar Oostenrijk. De club begint op 24 juni de voorbereiding voor het nieuwe voetbalseizoen. Die dag traint de club op Papendal voor het eerst onder leiding van de nieuwe hoofdtrainer Leonid Sloetski uit Rusland.

De spelerspresentatie vindt drie dagen later plaats in stadion GelreDome tijdens de jaarlijkse Kids Club Dag.

Een week later gaat de ploeg op trainingskamp. Vitesse verblijft twee weken in het Oostenrijkse Karinthië. Sloetski heeft drie oefenwedstrijden gepland voor de selectie, te weten tegen het Oostenrijkse Wolfsberger AC (6 juli) en de Russische clubs FK Arsenal Toela (13 juli) en Lokomotiv Moskou (17 juli).

De eerste serieuze krachtproef voor de Arnhemmers is op 26 juli. Vitesse treedt dan aan in de tweede voorronde van de Europa League om plaatsing van het hoofdtoernooi.

De competitie begint voor Vitesse op 12 augustus. De club trapt het nieuwe seizoen in de eredivisie af met een thuiswedstrijd tegen FC Groningen.

 

 

Heeft u opmerkingen of aanvullingen op dit bericht? Mail dan met de redactie: omroep@gld.nl. Of stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 220 543 52

Meer over dit onderwerp:
Gemeente Arnhem Arnhem
Deel dit artikel: