Geslaagd? Laat het ons weten en kom op onze erelijst

ARNHEM - De spanning is om te snijden. Bijna 27.000 leerlingen in Gelderland zaten vol spanning te wachten op dat ene verlossende telefoontje. Leerlingen van havo, vwo en vmbo kregen vandaag te horen of ze het eindexamen hebben gehaald. En dat wachten was zenuwslopend.

In de ochtend kregen alle middelbare scholen de normen aangeleverd op basis waarvan ze kunnen uitrekenen of hun eindexamenkandidaten zijn geslaagd, gezakt of een 'her' moeten doen.

Wie zijn er geslaagd in Gelderland? Geef het door!

Naast een lange zomervakantie kan de vlag uit en normaal gesproken komen de namen in de krant, maar door de nieuwe privacywet is het niet meer zo logisch dat kranten de lijsten publiceren. Daarom biedt Omroep Gelderland je de mogelijkheid om aan iedereen te laten weten dat je geslaagd bent.

Vul het formulier in

Dit zijn de geslaagden in Gelderland

Wij zoeken filmpjes van het moment dat je hoorde dat je geslaagd was of dat je de vlag ophangt. Alles over uitslag is welkom. Stuur een foto of filmpje naar omroep@gld.nl of stuur ons een whatsappje: 06-22054352. De leukste filmpjes en foto's gebruiken wij voor een compilatie op TV Gelderland, website en app.

Heeft u opmerkingen of aanvullingen op dit bericht? Mail dan met de redactie: omroep@gld.nl. Of stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 220 543 52

Deel dit artikel: