Nieuws

Schaatstweeling bevestigt skaters op John Frostbrug

De tweeling Ronald en Michel Mulder hebben dinsdagmiddag afbeeldingen van skaters bevestigd aan de John Frostbrug. Zo willen ze de aandacht vestigen op het WK Inline Skaten in Heerde en Arnhem. Dit evenement is van 1 tot en met 8 juli. © RTV Arnhem
ARNHEM - De tweeling Ronald en Michel Mulder hebben dinsdagmiddag afbeeldingen van skaters bevestigd aan de John Frostbrug. Zo willen ze de aandacht vestigen op het WK Inline Skaten in Heerde en Arnhem. Dit evenement is van 1 tot en met 8 juli.
Het is voor het eerst dat dit evenement in Nederland plaatsvindt. In Heerde wordt van 1 tot en met 3 juli geracet op een speciale pistes, volgens de organisatie een van de mooiste van heel de wereld. Het centrum van Arnhem vormt de arena voor de weg- en freestyle onderdelen van 5 tot en met 8 juli.
Deelnemers van over de hele wereld doen mee aan het sportevenement, zegt de organisatie. Naast de wedstrijden zelf, worden ook bijkomende activiteiten georganiseerd. Zo zijn er onder meer toertochten en is er een programma voor scholen.