Ellen ten Damme bij De Koepel in Lunteren

EDE - De Koepelcommissie van Stichting Het Luntersche Buurtbosch is trots om tijdens het jubileumjaar van de Vrienden van Het Luntersche Buurtbosch, Ellen ten Damme voor het zomerconcert van 2018 te mogen presenteren. Het zomerconcert, dit jaar op zaterdag 30 juni, is elk jaar weer het hoogtepunt van het seizoen.

Het concert vindt plaats in de buitenlucht en begint als het nog licht is. Gaandeweg gaat de zon onder en wordt het een intiem zomeravondconcert met op de achtergrond De Koepel tussen de bomen van het Buurtbosch.

Niet met auto, wel met trein

Het evenemententerrein ligt midden in het bos en kan per fiets of wandelend (10 minuten) vanaf restaurant de Lunterse Boer aan Boslaan 87 bereikt worden. Auto’s zijn in het Luntersche Buurtbosch niet toegestaan. Wel pendelt het ‘Safari-Express’ treintje tussen De Koepel en de Lunterse Boer.

Blijvend plezier 

Stichting Het Luntersche Buurtbosch heeft als belangrijkste taak de toekomst van het buurtbos te verzekeren, zodat inwoners van Lunteren blijvend van het aan hen geschonken bos plezier kunnen beleven.

Tussen 18.30 en 19.10 worden zelfs gasten opgehaald bij Westhoffhuis en treinstation. Na afloop van het concert kunt u worden teruggebracht.Toegangskaarten kosten 15 euro.
Meer over dit onderwerp:
Omroep Ede Ede Cultuur
Deel dit artikel: