Strong Viking Obstacle Run op de Berendonck

WIJCHEN - Op zaterdag 23 en zondag 24 juni 2018 vindt de 'Water Edition' van de Strong Viking Obstacle Run plaats op en rondom recreatiegebied Berendonck in Wijchen. Aan deze populaire obstakelrun doen duizenden deelnemers mee.

Tijdens het evenement blijft Berendonck bereikbaar voor dagrecreanten en bezoekers van het Waterski & Outdoorcentrum alsmede Golfbaan de Berendonck en Restaurant Magnolia's.

Berendonck bereikbaar

Er zijn vele hindernissen op het parcours te vinden, waarbij de nodige modder niet zal ontbreken. Het zijn zware beproevingen. Deelnemers moeten over flink doorzettingsvermogen beschikken. De start en finish van de run is op het strand, ter hoogte van de parkeerplaatsen A en B.

Tijdens de op- en afbouw blijft Berendonck voor alle bezoekers bereikbaar. Bezoekers dienen er rekening mee te houden dat bepaalde delen van het recreatiegebied in de periode van 13 juni tot en met donderdag 28 juni in verband met de op- en afbouwperiode beperkt te gebruiken zijn.

Parkeren

Op recreatiegebied Berendonck is betaald parkeren van toepassing. Ook tijdens de Strong Viking Run is dit het geval. Op 23 en 24 juni zal een afwijkend parkeertarief van kracht zijn. Ook voor dagrecreanten en andere bezoekers geldt deze dag een hoger parkeertarief.

Bezoekers met een geldige parkeerpas hebben op de normale wijze toegang tot het parkeerterrein. Indien gewenst kan men uitwijken naar recreatiegebied Groene Heuvels, Mookerplas of Wylerbergmeer. Deelnemers. Bezoekers wordt verzocht zoveel mogelijk gepast te betalen.

Meer over dit onderwerp:
Wijchense omroep Wijchen Sport
Deel dit artikel: