Politie zoekt inbrekers in Zaltbommel

ZALTBOMMEL - De politie wil weten welk duo heeft ingebroken bij een bedrijf aan de Schimminck in Zaltbommel. De inbraak is in de nacht van 25 op 26 maart, iets na middernacht. Het tweetal vertrekt met lege handen.

De eigenaar ziet die ochtend van de 26e maart dat de roldeur van zijn bedrijf is beschadigd. Hij besluit de beveiligingsbeelden te bekijken, want zijn onderneming wordt bewaakt met camera's. 

De man ziet twee personen, die kort na middernacht zijn bedrijf proberen binnen te komen. De twee lopen het terrein op, draaien de camera weg, forceren de roldeur en gaan het gebouw in. Enkele minuten later gaat het duo weer weg. 

De eigenaar zegt dat hij niets mist.

De tekst gaat verder onder de video.

Wel vermoedt het slachtoffer dat het tweetal te maken heeft met een eerder delict op zijn terrein. Begin januari is een Ford Transit gestolen van zijn terrein. Ook verdwenen de sleutels van een Volkswagen Caddy.

Het signalement van beide inbrekers:

Verdachte 1 draagt een zwarte bivakmuts een zwarte jas met handschoenen, blauwe spijkerbroek en zwarte schoenen. 

Verdachte 2 draagt een blauwe broek en een jas met capuchon en eveneens handschoenen. 

Het tweetal reed in de nacht van de inbraak in een donkerkleurige stationwagen.

Wie deze mannen herkent of andere informatie heeft waardoor deze zaak kan worden opgelost, kan bellen: 0800-6070 of (anoniem) 0800-7000.

Heeft u opmerkingen of aanvullingen op dit bericht? Mail dan met de redactie: omroep@gld.nl. Of stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 220 543 52

Meer over dit onderwerp:
Gemeente Zaltbommel Zaltbommel Bureau GLD
Deel dit artikel: