Nieuws

Koerier vergeet portemonnee en raakt zo honderden euro's kwijt

Een medewerker van een koeriersbedrijf is zijn portemonnee kwijt. Die wordt op 20 april gestolen bij Eethuys Airborne in Renkum.
RENKUM - Een medewerker van een koeriersbedrijf is zijn portemonnee kwijt. Die wordt op 20 april gestolen bij Eethuys Airborne in Renkum.
De man is daar om twee pakketjes af te leveren. Die moeten meteen worden betaald, hetgeen ook gebeurt. Hij stopt het bedrag, bijna 400 euro, in zijn portemonnee.
De koerier vergeet de beurs die hij even op de balie heeft gelegd, mee te nemen. Ruim een halfuur later, hij is dan al weer onderweg met andere bestellingen, ontdekt de man wat hij mist. Hij haast zich terug naar Renkum, maar het is te laat.
De portemonnee blijkt te zijn meegenomen door een man in een wit overhemd en een zonnebril op zijn hoofd. Hij vertrekt in vermoedelijk een lichtkleurige Opel Corsa. Dit gebeurt die dag tussen 14.00 en 14.30 uur.
Wie de man denkt te herkennen, wordt verzocht de politie te bellen. Dit kan op 0800-6070 of (via Meld Misdaad Anoniem) 0800-7000.
Heeft u opmerkingen of aanvullingen op dit bericht? Mail dan met de redactie: omroep@gld.nl