Nieuws

Brandstichting in Groesbeek: wie weet meer?

De politie hoopt op de medewerking van het publiek bij het oplossen van een brandstichting op vrijdagavond 25 mei rond 23.00 uur. Het betreft een woning aan de Hüsenhoff in Groesbeek.
GROESBEEK - De politie hoopt op de medewerking van het publiek bij het oplossen van een brandstichting op vrijdagavond 25 mei rond 23.00 uur. Het betreft een woning aan de Hüsenhoff in Groesbeek.
Op het adres wonen de beide ouders en twee kinderen. Op dat moment ligt het jongste kind boven te slapen. De anderen ontdekken vanuit de woonkamer dat er brand is. Die woedt bij de voordeur. 
Wanneer de brandweer arriveert, hebben de man des huizes en een buurman de brand al geblust. De hulpdiensten stellen vrij snel vast dat het vuur door brandstichting is ontstaan. Maar wie die op zijn geweten heeft, is onduidelijk.
Daarom heeft de politie uw hulp nodig: wie heeft de brandstichting aan de Hüsenhoff in Groesbeek gezien of heeft informatie die leidt tot het oplossen van de zaak? Verder hoopt de politie dat omwonenden camera's hebben, die beelden hebben gemaakt die avond van mensen en/of voertuigen. De politie wil die beelden graag zien.
Tips: 0800-6070 of 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).
Heeft u opmerkingen of aanvullingen op dit bericht? Mail dan met de redactie: omroep@gld.nl