Nieuws

Opnieuw prestigieuze prijs voor Openluchtmuseum

Archief
Het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem heeft de zilveren European Design Award ontvangen voor de presentatie ‘Canon van Nederland’. De 'show' wordt gewaardeerd vanwege het bijzondere en originele ontwerp. © Omroep Gelderland
ARNHEM - Het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem heeft de zilveren European Design Award ontvangen voor de presentatie ‘Canon van Nederland’. De 'show' wordt gewaardeerd vanwege het bijzondere en originele ontwerp.
'Het is een mooie erkenning voor het museum en alle mensen die eraan hebben mee gewerkt', vertelt Joop Bergevoet, manager Commerciële Zaken van het Nederlands Openluchtmuseum op de website van de attractie.
'Het is een bevestiging dat de Canon van Nederland een unieke presentatie is, die verschillende aspecten bij elkaar brengt. Ontwerp en inhoud zijn nauwkeurig op elkaar afgestemd. We zijn er ongelooflijk trots op', aldus Bergevoet. Onlangs ontving het museum ook al de internationale award bij de Museums + Heritage awards in Londen. 

European Design Awards

De European Design Awards bestaan sinds 2007. Een commissie bestaande uit journalisten, redacteuren en academici beoordelen jaarlijks de beste voorbeelden van communicatieontwerpen.
Heeft u opmerkingen of aanvullingen op dit bericht? Mail dan met de redactie: omroep@gld.nl