Kruidvat in Neede bestolen voor 385 euro

NEEDE - Het Kruidvat in Neede mist voor bijna 400 euro aan goederen na een diefstal op 8 maart. De verdachte heeft die waarschijnlijk meegenomen in een geprepareerde tas, omdat het alarm in de winkel niet afging.

Die middag, even na 13.30 uur, loopt een vrouw de winkel in. Ze pakt een mandje en kijkt een beetje zenuwachtig om zich heen. Ze verlaat daarna de winkel zonder iets te hebben afgerekend.

Medewerkster bekijkt beelden

Een winkelmedewerkster vertrouwt het niet en besluit de camerabeelden te bestuderen. Daarop ziet ze dat de onbekende vrouw de winkel binnengaat met een mandje van de winkel en daarin goederen van de winkel legt. Even later doet zij de goederen in een winkeltas van een supermarkt. 

De tekst gaat verder onder de video.

Op de beelden is verder te zien dat de vrouw de winkel weer verlaat, ze heeft niets bij zich. Maar ze komt terug met een geblokte tas en zij stopt spullen daarin. Daarna loopt de vrouw weer het Kruidvat uit en opnieuw zonder af te rekenen.

De medewerkster van Kruidvat besluit de winkelvoorraad te controleren. Ze komt tot de slotsom dat huidverzorgingsproducten weg zijn. Ze zijn totaal ruim 385 euro waard.

De politie wil graag weten: wie is deze vrouw? Tips kunnen naar 0800-6070 of anoniem naar 0800-7000.
 

Heeft u opmerkingen of aanvullingen op dit bericht? Mail dan met de redactie: omroep@gld.nl

Meer over dit onderwerp:
Gemeente Berkelland Neede Bureau GLD
Deel dit artikel: