Ongeluk met vrachtwagens op A2 leidt tot verkeerschaos

ZALTBOMMEL - De A2 richting Utrecht was maandagochtend tussen Sint-Michielsgestel en Zaltbommel deels afgesloten door een ongeluk met twee vrachtwagens. Volgens de ANWB stond er op het hoogtepunt 13 kilometer file. Ook in de richting van Den Bosch stond het vast, door kijkers.

Op de plek van het ongeval waren twee rijstroken dicht vanwege politie-onderzoek en bergingswerkzaamheden. Het verkeer richting Utrecht werd omgeleid via de A59 en de A27. Voor zover bekend was de weg rond 09.30 uur weer vrij.

Beelden van de plek van het ongeval (tekst gaat verder onder de video):

Gewonde

Een van de vrachtwagenchauffeurs zat na de aanrijding bekneld. Het slachtoffer is uit de cabine bevrijd en met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.

In de nacht van zondag op maandag gebeurde er ook al een ongeluk op de A2. Een personenauto reed toen bij Bruchem achter op een vrachtwagen.

Ook op andere plekken in Gelderland stond het verkeer maandagochtend vast door ongevallen. Op de A15 bij Ochten schoot een auto onder een busje en ook op de A28 bij Wezep gebeurde een ongeval met meerdere voertuigen.

Zie ook: 

Heeft u opmerkingen of aanvullingen op dit bericht? Mail dan met de redactie: omroep@gld.nl

Meer over dit onderwerp:
Gemeente Zaltbommel Zaltbommel
Deel dit artikel: