Nieuws

Dode bij ongeval op N325 is vrouw van 87

Bij een ongeval op de Nieuwe Ubbergseweg (N325) in Nijmegen is zaterdag een dode gevallen. Het gaat om een vrouw van 87 uit Ede. Ze zat in de auto die werd bestuurd door een vrouw van 76, ook uit Ede. De bestuurster raakte gewond. © Roland Heitink
NIJMEGEN - Bij een ongeval op de Nieuwe Ubbergseweg (N325) in Nijmegen is zaterdag een dode gevallen. Het gaat om een vrouw van 87 uit Ede. Ze zat in de auto die werd bestuurd door een vrouw van 76, ook uit Ede. De bestuurster raakte gewond.
De politie onderzoekt nog de toedracht van het ongeluk, maar volgens een woordvoerder lijkt het erop dat de auto bij het afslaan is geraakt door een vrachtwagen. De vrachtwagenchauffeur (20) uit Oss bleef bij het ongeluk ongedeerd.
De 87-jarige vrouw overleed ter plaatse. Omstanders en ambulancepersoneel hebben vergeefs geprobeerd haar te reanimeren. De toestand van de bestuurster is stabiel.
De tekst gaat verder onder de video.
Dode bij ongeval op N325
De N325 in de richting van Nijmegen was lange tijd volledig afgesloten. In de richting van Duitsland was de rijstrook wel open.
Het verkeer ondervond tot 15.00 uur hinder van het ongeval.
Heeft u opmerkingen of aanvullingen op dit bericht? Mail dan met de redactie: omroep@gld.nl